Bicycle Showband Crescendo

activiteitenagenda 2022
Crescendo
Date: Sonntag, 21. August 2022

Venue: Earnewâld

Bicycle showband crescendo!

 

Bekend van reizen Waes. Zondagmiddag 21 augustus vanaf 13.00 uur in Earnewâld. De enige echte Bicycle Showband Crescendo uit Opende.

Bicycle Showband Crescendo uit het Groningse Opende is in 1922 opgericht als een normale dorpsfanfare. Zij vieren daarom ook in 2022 hun 100-jarig bestaan. Zij hebben begin dit jaar de Koninklijke Erepenning mogen ontvangen, iets om erg trots op te zijn!

Sinds 1973 is deze showband op de fiets gestapt en hebben  daarna vele prachtige optredens mogen maken in binnen- en buitenland. Hoogtepunten zijn 7 maal Japan, Maleisië en Hong Kong. Maar ook in Zweden, Noorwegen en vele andere landen in Europa is Crescendo een graag geziene gast. Afgelopen maand waren zij nog te gast in Tsjechië en eind juli heeft de band deelgenomen aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. De muzikanten hebben hier een gouden medaille mét onderscheiding huiswaarts genomen op het onderdeel Marsparade. 

Op zondagmiddag 21 augustus 2022 zal Bicycle Showband Crescendo Earnewâld gaan verkennen. Oppassen geblazen!

 

 

Deze activiteit is onderdeel van de zomeractiviteiten die in Earnewâld onder de noemer 'Eltse snein wat by d'ein!' worden georganiseerd. De middenstand en locale verenigingen organiseren elke zondagmiddag vanaf juni t/m september een activiteit die plaatsvindt in en om het centrum van Earnewâld.

 

Telephone
Address
Piet Miedemaweg 9 Earnewâld

 

Map


 

All Dates


  • Sonntag, 21. August 2022

Toeristenbureau Earnewâld
Piet Miedemaweg 9
9264 TJ Earnewâld


Telefoon: 0511-539500
E-mail: info@earnewald.nl

Copyright ©2023 Toeristenbureau Earnewâld | Alle rechten voorbehouden | Website door IT-wurk