Fan Boer Nei Minsken Merk

activiteitenagenda 2024
Fan_Boer_nei_Minsken_merk
  zondag 4 juni 2023 12:00 - 16:00

  Wiidswei pleintje tegenover COOP Supermarkt Wester, Wiidswei 7, 9264 TL Earnewâld

fan boer nei minsken merk

Op zondagmiddag 4 juni ben je welkom op de Fan Boer nei Minsken merk in Earnewâld. Een kleinschalige markt met streekproducten van de boeren- en ondernemers uit de regio. Op de boerenmarkt zijn streekproducten te vinden als zuivel, geitenkaas en fruit maar ook desembrood, viennoiserie, schapenvachten, tuinplanten, hooimadammen, viltwerk, zelf gemaakte natuur en milieu vriendelijke schoonmaak middelen, traditionele Goudse kaas maar ook Friese nagelkaas, Weduwe Joustra beerenburgkaas, keramiek en eetbare planten. Ook is er een imker met honing en bezichtiging van de bijenkast.

De Sweach Geiten

 

Sparkberry

 

De Fan Boer nei Minsken merk is een markt voor iedereen. Dit concept is ontstaan met het idee om de markt met lokale produkten weer terug te brengen in de mienskip.

STOERbrood

Er valt lokaal zoveel meer te verkrijgen, zonder dat dit bij veel mensen bekend is. Steeds meer boeren en ondernemers verkopen hun produkten weer rechtstreeks aan de consument. Op de Fan Boer nei Minsken merk komen deze boeren en ondernemers bij elkaar, zodat het gemakkelijker wordt om een divers aantal produkten rechtstreeks bij boeren en ondernemers af te nemen.

Touching hands

 De Fan Boer nei Minsken merk is meer dan alleen een markt. Het is een plaats waar je samenkomt!

kleibrein

 

Datum: zondag 4 juni 2023 van 12.00 - 16.00 uur

Locatie: Wiidsweipleintje tegenover COOP Supermarkt Wester, Wiidswei 7, 9264 TL  Earnewâld

 

Een plaats waar je een goed gesprek met elkaar kunt hebben. Een plaats waar je vragen kunt stellen over de mooie produkten die je kunt kopen.

 

Fan Boer nei Minsken is gezelligheid, samenzijn en nog zoveel meer!

 

Deze activiteit is onderdeel van de zomeractiviteiten die in Earnewâld onder de noemer 'Eltse snein wat by d'ein!' worden georganiseerd. De middenstand en lokale verenigingen organiseren elke zondagmiddag vanaf mei t/m september een activiteit die plaatsvindt in en om het centrum van Earnewâld.

 

 

Telefoon
Adres
Wiidswei 7 9264 TL Earnewâld

 

Kaart


 

Alle datums


  • zondag 4 juni 2023 12:00 - 16:00

Powered by iCagenda

Toeristenbureau Earnewâld
Piet Miedemaweg 9
9264 TJ Earnewâld


Telefoon: 0511-539500
E-mail: info@earnewald.nl

Copyright ©2024 Toeristenbureau Earnewâld | Alle rechten voorbehouden | Website door IT-wurk