Legervoertuigen in Earnewâld

activiteitenagenda 2024
87_Voorjaarsrit_2011_025
  zondag 5 mei 2024 14:00 - 16:00

  Earnewâld

legervoertuigen in earnewâld

 

Tweede Wereldoorlog  Bevrijding NNLV - Lancaster R5682 

 

Zondag 5 mei staat in het teken van het herdenken van de Tweede Wereldoorlog. In het centrum van Earnewâld staan enkele originele legervoertuigen opgesteld van de Vereniging Noord Nederlandse Legervoertuigen.

 

76 34

 

De NNLV is opgericht voor en door liefhebbers en eigenaren van oude militaire voertuigen in het Noorden van het land. Als vereniging houdt de NNLV zich bezig met oude militaire voertuigen. Onze leden zijn allemaal enthousiaste deelnemers aan de “groene hobby” en zijn geen fanatieke militairen. De gezamenlijke interesse voor de voertuigen en het gebruiken daarvan staan centraal. Alle voertuigen zijn particulier bezit en worden door de leden veelal zelf gerestaureerd en onderhouden. Hoewel de originaliteit voor bepaalde activiteiten soms van belang is, worden er bij de eerste aanmelding bij de NNLV geen eisen gesteld aan de herkomst, leeftijd, de originaliteit en aan het merk van de voertuigen. Wel dienen de voertuigen zoveel mogelijk in gepaste militaire uitvoering te zijn. De uitrusting van de voertuigen kan en mag van verschillende niveaus zijn.

 

 

Deze activiteit is onderdeel van de de zomeractiviteiten die in Earnewâld onder de noemer 'Eltse snein wat by d'ein!' worden georganiseerd. De middenstand en lokale verenigingen organiseren elke zondagmiddag vanaf mei t/m september een activiteit die plaatsvindt in en om het centrum van Earnewâld.

 

Telefoon
Adres
Piet Miedemaweg 9, 9264 TJ Earnewâld

 

Kaart


 

Alle datums


  • zondag 5 mei 2024 14:00 - 16:00

Powered by iCagenda

Toeristenbureau Earnewâld
Piet Miedemaweg 9
9264 TJ Earnewâld


Telefoon: 0511-539500
E-mail: info@earnewald.nl

Copyright ©2024 Toeristenbureau Earnewâld | Alle rechten voorbehouden | Website door IT-wurk