Open Dag Nationaal Park De Alde Feanen

activiteitenagenda 2024
HB-20190515-002-25-960x720
  zondag 21 mei 2023

open dag Nationaal Park De alde Feanen

 

Op zondag 21 mei (van (12.00 tot 16.00) organiseert It Fryske Gea samen met Nationaal Park De Alde Feanen een open dag in en om het bezoekerscentrum in Eernewoude. Voor jong en oud is er dit weekend van alles te beleven. Voor volwassenen zijn er vaarexcursies en wandelroutes. En ook voor de kinderen is er genoeg te doen; speurtochten, rugzakroutes, bijenhotel maken, bodemdiertjes zoeken, zaadbommen maken of ga mee waterdiertjes vangen!

 

Bezoekerscentrum De Wiidpleats is dé toegangspoort tot een grandioos natuurgebied en dit laat It Fryske Gea natuurliefhebbers graag zien en ontdekken. Zo krijgen bezoekers van de open dag een voorproefje van al het moois dat er in Nationaal Park de Alde Feanen groei en leeft. Ga deze dag mee met een wandelexcursie of een rondvaart met één van de open pramen of van de excursieboot op zonne-energie ‘De Blaustirns’ voor maar €5 per persoon.

 

Ontdek het bezoekerscentrum met een interactieve expositie over het gebied en over de Lancaster R5682 of meld je aan voor een excursie! Op het buitenterrein van het bezoekerscentrum vinden diverse activiteiten plaats. Voor de jonge avonturiers zijn er jeugdactiviteiten en aan de knutseltafel kan in alle rust een speciaal aandenken of bijenhotel worden gemaakt. Ook de kleintjes t/m 6 jaar worden niet vergeten. Voor hen is er een ‘ontdekpad’ en een speciale speurtocht.

Waar is het feestje?

Bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen, Koaidyk 8a, 9264TP Earnewâld

Kom op tijd!

Tijdens de open dag gebruiken we voor de vaartochten, de wandelexcursies en het waterdiertjes vangen een kaartjessysteem. Kom op tijd om je kaartje bij het bezoekerscentrum op te halen. Dan ben je zeker van een plekje bij de excursie. Deelname aan de activiteiten is gratis met uitzondering van de vaarexcursies. Hiervoor vragen we een bijdrage van €5,- per persoon.

 

Adres en contactgegevens

Koaidyk 8a 9264 TP Earnewâld (routebeschrijving)
0511 – 53 96 18 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Telefoon
Adres
Koaidyk 8a, 9264 TP Earnewâld

 

Kaart


 

Alle datums


  • zondag 21 mei 2023

Powered by iCagenda

Toeristenbureau Earnewâld
Piet Miedemaweg 9
9264 TJ Earnewâld


Telefoon: 0511-539500
E-mail: info@earnewald.nl

Copyright ©2024 Toeristenbureau Earnewâld | Alle rechten voorbehouden | Website door IT-wurk