Camping It Wiid

Camping it Wiid biedt u alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie.

Kamperen in Friesland, direct aan het water

CAMPING IT WIID HEEFT ALLES IN HUIS VOOR EEN GESLAAGDE VAKANTIE IN HET HART VAN FRIESLAND.

Op zoek naar een vijf sterren camping in Friesland? In het hart van Friesland vindt u camping, bungalowpark en bootverhuur It Wiid. Ons vakantiepark heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie. Op ons 28 ha grote terrein kunt u met uw eigen tent, caravan of camper kamperen. Wij bieden plaatsen direct aan het water maar ook beschutte plekken dichtbij speelgelegenheden of sanitair. Onze camping in Friesland beschikt over een openlucht zwembad met lange glijbaan en apart peuterbad, een gezellig eetcafé en een ruim gesorteerde supermarkt met iedere dag warme broodjes. Verder worden er via onze bootverhuur op het park sloepen, motorboten, zeilboten en kano’s verhuurd. 

Vakantiehuis huren in Friesland? Ook dat kan op It Wiid!

Geen eigen kampeermiddel of wilt u graag meer luxe? Ook dat kan op Camping It Wiid. Wij verhuren vakantiehuizen aan het water op ons vakantiepark in Friesland. Op het campingterrein vindt u 6 persoons en 8 persoons vakantiehuizen. Op Buitenplaats It Wiid verhuren wij 4-persoons, 6-persoons en 8-persoons bungalows. De huizen zijn ruim opgezet en bieden alle comfort. Ook zijn er woningen niet direct aan het water en dicht bij de speeltuin; ideaal voor jonge gezinnen. U boekt altijd op nummer en hiervoor betaalt u geen kosten.


Leer zeilen in vier dagen!

De Friese meren zijn uitermate geschikt voor een zeilvakantie. Neem uw eigen boot mee of huur een boot via onze bootverhuur. Kunt u niet zeilen maar wilt u het wel graag leren of wilt u dat uw kinderen op een ontspannen manier het zeilen leren ? Ook dat kan op Camping It Wiid. Kinderen t/m 12 jaar leren in vier dagen zeilen in een optimist. Vanaf 12 jaar wordt er in een valk les gegeven.

Voor een heerlijke vakantie aan het water bent u op It Wiid op het juiste adres!


 

Adres

  • Straat: Koaidyk 10
  • Postcode: 9264 TP
  • Plaats: Earnewâld

Contact

  • Telefoon: 0511-539223
  • Fax: 0511-539335
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kaart en routebepaling

Vul uw eigen adres in, daarna wordt de kortste route bepaald.

Toeristenbureau Earnewâld
Piet Miedemaweg 9
9264 TJ Earnewâld


Telefoon: 0511-539500
E-mail: info@earnewald.nl

Copyright ©2023 Toeristenbureau Earnewâld | Alle rechten voorbehouden | Website door IT-wurk